Shantou Fowin Footwear Ltd.

fowin@fowin.cn
DITEMUKAN DINA 2003
FOWIN sacara profesional ngahasilkeun selop, sendal sareng sapatu kasual.
Nyayogikeun sapatu barudak khusus anu pangsaéna, sapatu lalaki
& sapatu awéwé.
  • Desain urang
    10 désainer urang tiasa ngaropea barang-barang kami pikeun anjeun, atanapi ngadamel produk anu énggal ti mimiti dumasar kana spésifikasi anjeun.
  • Sertipikat
    ISO 9001: pabrik 2000-Certified.
  • Jalur Produksi
    Éta ngagaduhan dua lini produksi, hiji bengkel suntikan sareng dua jalur bungkusan.
LAYANAN KAMI
Nyayogikeun jasa khusus
OEM
& ODM
Shantou Fowin Footwear Limited didirikeun taun 2003. Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun sandal sareng sendal dina kulit sareng PU kalayan EVA sareng sol PVC. Katalog kami ayeuna nampilkeun langkung ti 120 desain pikeun sapatu lalaki khusus, sapatu awéwé khusus sareng sapatu barudak. Kami ngoperasikeun 16,000m2, ISO 9001: pabrik 2000-Certified sareng dua lini produksi, lokakarya cetakan suntikan sareng dua jalur pengepakan. Kapasitas bulanan kami nyaéta 150,000 pasang. 10 désainer urang tiasa ngaropea barang-barang kami pikeun anjeun, atanapi ngadamel produk énggal ti mimiti dumasar kana spésifikasi anjeun.
Kami gaduh tim layanan palanggan anu diwangun ku 20 propésional anu fasih berbahasa Inggris sareng Jepang sareng kami gaduh kantor cabang di Dubai pikeun ngatur pesenan ti daérah Wétan Tengah. Pangiriman timah waktosna ngan ukur 15 dinten. Pilarian terang kunaon langkung ti 30 pembeli di Amérika Kalér, Éropa, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara percanten Fowin Footwear. Hubungi kami ayeuna.
MACA DEUI
PRODUK
Kualitas dipercaya
Sendal Sporty Awéwé
Sendal Sporty Awéwé
Luhur: pu Pindingna: pu Insole: pu Kaluar: pvc Warna: krem ​​/ emas MOQ: 800prs Kisaran ukuran: # 36-41 Barang pamayaran: TT / LC palabuhan EX: SHENZHEN / SHANTOU Waktu Diterangkeun: 35 dinten Hubungi kuring: fowin@fowin.cn
2020/12/03
Awéwé Rivets Wedge Heel
Awéwé Rivets Wedge Heel
Luhur: pu Pindingna: pu Insole: kaléng Kaluar: tpr Warna: wh / bl MOQ: 800prs Kisaran ukuran: # 36-41 Barang pamayaran: TT / LC palabuhan EX: SHENZHEN / SHANTOU Waktu Diterangkeun: 35 dinten Hubungi kuring: fowin@fowin.cn
2020/12/03
Awéwé keuneung
Awéwé keuneung
Luhur: pu Pindingna: pu Insole: pvc Kaluar: pvc Warna: biru / br MOQ: 800prs Kisaran ukuran: # 36-41 Barang pamayaran: TT / LC palabuhan EX: SHENZHEN / SHANTOU Waktu Diterangkeun: 35 dinten Hubungi kuring: fowin@fowin.cn
2020/12/03
Slipper Batu Awéwé
Slipper Batu Awéwé
Luhur: pu Pindingna: pu Insole: pu Kaluar: tpr Warna: biru / br MOQ: 800prs Kisaran ukuran: # 36-41 Barang pamayaran: TT / LC palabuhan EX: SHENZHEN / SHANTOU Waktu Diterangkeun: 35 dinten Hubungi kuring: fowin@fowin.cn
2020/12/03
MACA DEUI
TENTANG KAMI
Shantou Fowin Footwear Ltd.
Didirikeun taun 2003, nyaéta a
  perusahaan khusus dina kombinasi ngembangkeun, manufaktur sareng penjualan. FOWIN sacara propésional ngahasilkeun sendal, sendal sareng sapatu kasual. Nyayogikeun sapatu lalaki khusus anu pangsaéna, sapatu awéwé khusus& sapatu barudak.
Kalayan kualitas sakumaha anu munggaran, kapuasan klién mangrupikeun tujuan anu FOWIN teras-terasan diusahakeun, nalika kapercayaan sareng dukungan aranjeunna mangrupikeun dorongan anu ngajantenkeun Fowin kamajuan. Milarian pilihan panganyarna sapatu awéwé khusus, sapatu lalaki khusus
& sapatu barudak dina sapatu baju fowin.
  • 1998+
    Pendirian perusahaan
  • 500+
    Tanaga perusahaan
  • 3000+
    Daérah pabrik
  • OEM
    Solusi custom OEM
KASUS
Naon anu ngajantenkeun palanggan kami '
konsumén bungah?
Pameran Poto Palanggan
Pameran Poto Palanggan
Pameran Poto Palanggan
2020/08/07
MACA DEUI
Taros Kami
Upami anjeun gaduh patarosan deui,
NULIS KA URANG