• Desain urang
    10 désainer kami tiasa ngaropea naon waé barang-barang kami pikeun anjeun, atanapi nyiptakeun produk énggal tina awal dumasar kana spésifikasi anjeun.
  • Sertipikat
    ISO 9001: 2000-Certified pabrik.
  • Jalur Produksi
    Éta ngagaduhan dua jalur produksi, hiji bengkel suntikan sareng dua jalur bungkusan.
LAYANAN KAMI
Nyadiakeun jasa ngaropéa
OEM& ODM
Shantou Fowin Footwear Limited diadegkeun dina 2003. Urang ngahususkeun dina ngahasilkeun slippers jeung sendal dina kulit jeung PU jeung Eva jeung PVC Soles. Katalog kami ayeuna gaduh langkung ti 120 desain pikeun sapatu lalaki khusus, sapatu awéwé khusus sareng sapatu barudak. Urang beroperasi 16,000m2, ISO 9001: 2000-Certified pabrik jeung dua jalur produksi, hiji workshop injection molding jeung dua garis packing. Kapasitas bulanan urang 150.000 pasang. 10 désainer kami tiasa ngaropea naon waé barang-barang kami pikeun anjeun, atanapi nyiptakeun produk énggal tina awal dumasar kana spésifikasi anjeun.
Kami ngagaduhan tim layanan palanggan anu diwangun ku 20 profésional anu béntés dina basa Inggris sareng Jepang sareng kami gaduh kantor cabang di Dubai pikeun nanganan pesenan ti daérah Wétan Tengah. Waktos pangiriman ngan ukur 15 dinten. Pilarian naha langkung ti 30 pembeli di Amérika Kalér, Eropa, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara percanten ka Fowin Footwear. Contact us kiwari.
MACA DEUI
PRODUK
Kualitas dipercaya
Awéwé Batu Selop
Awéwé Batu Selop
Luhur: puLapisan: puInsole: puOutsole: tprWarna:biru/brMOQ: 800 prsRentang ukuran: #36-41Item pamayaran: TT/LCpalabuhan EX: SHENZHEN / SHANTOULeadtime: 35 poéKontak kuring:fowin@fowin.cn
Keuneung Awéwé
Keuneung Awéwé
Luhur: puLapisan: puInsole: pvcSol luar: pvcWarna:biru/brMOQ: 800 prsRentang ukuran: #36-41Item pamayaran: TT/LCpalabuhan EX: SHENZHEN / SHANTOULeadtime: 35 poéKontak kuring:fowin@fowin.cn
Awéwé Latar Selop
Awéwé Latar Selop
Luhur: puLapisan: puInsole: puOutsole: tprWarna: bl/nudeMOQ: 800 prsRentang ukuran: #36-41Item pamayaran: TT/LCpalabuhan EX: SHENZHEN / SHANTOULeadtime: 35 poéKontak kuring:fowin@fowin.cn
Selop Olahraga Awéwé
Selop Olahraga Awéwé
Luhur: puLapisan: puInsole: puSol luar: pvcWarna: tan/slMOQ: 800 prsRentang ukuran: #36-41Item pamayaran: TT/LCpalabuhan EX: SHENZHEN / SHANTOULeadtime: 35 poéKontak kuring:fowin@fowin.cn
MACA DEUI
TENTANG KAMI
Shantou Fowin Footwear Ltd.
Diadegkeun dina 2003, nyaeta a perusahaan specializing dina kombinasi ngembang, manufaktur jeung diobral. FOWIN sacara profésional ngahasilkeun selop, sendal sareng sapatu kasual. Nyadiakeun pangalusna sapatu lalaki custom, sapatu awéwé custom& sapatu barudak.
Kalayan kualitas salaku anu munggaran, kapuasan klien mangrupikeun tujuan anu terus diteruskeun ku FOWIN, sedengkeun kapercayaan sareng dukunganna mangrupikeun dorongan anu ngajantenkeun kamajuan Fowin. Manggihan pilihan panganyarna tina sapatu awéwé custom, sapatu lalaki custom& sapatu barudak di footwear fowin.
  • 1998+
    Ngadegkeun pausahaan
  • 500+
    tanaga pausahaan
  • 3000+
    Wewengkon pabrik
  • OEM
    solusi custom OEM
KASUS
Naon ngajadikeun konsumén urang
konsumén bungah?
Pameran Poto Palanggan
Pameran Poto Palanggan
Pameran Poto Palanggan
MACA DEUI
Taros Kami
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur,
NULIS KA KAMI

Kirim panalungtikan anjeun