Shantou Fowin Footwear Ltd.

fowin@fowin.cn
Ditemokake ing taun 2003
FOWIN kanthi profesional ngasilake sandal, sandal lan sepatu santai.
Nyedhiyakake sepatu bocah khusus, sepatu pria paling apik
& sepatu wanita.
  • Desain kita
    10 desainer bisa nggawe barang kanggo sampeyan, utawa nggawe produk anyar saka awal adhedhasar spesifikasi sampeyan.
  • Sertifikat
    ISO 9001: pabrik sing disertifikasi 2000.
  • Lini produksi
    Wis rong lini produksi, siji bengkel injeksi lan rong jalur kemasan.
LAYANAN KAMI
Nyedhiyakake layanan khusus
OEM
& ODM
Shantou Fowin Footwear Limited didegaké ing taun 2003. Kita duwe spesialisasi ngasilake sandal lan sandal ing kulit lan PU kanthi tlapak sikil EVA lan PVC. Katalog kita saiki duwe luwih saka 120 desain kanggo sepatu pria adat, sepatu wanita khusus lan sepatu bocah. Kita makaryakke pabrik 16.000m2, ISO 9001: 2000 kanthi rong jalur produksi, lokakarya cetakan injeksi lan rong jalur pengepakan. Kapasitas saben wulan yaiku 150.000 pasang. 10 desainer bisa nggawe barang kanggo sampeyan, utawa nggawe produk anyar saka awal adhedhasar spesifikasi sampeyan.
Kita duwe tim layanan pelanggan sing kasusun saka 20 profesional sing fasih berbahasa Inggris lan Jepang lan kita duwe kantor cabang ing Dubai kanggo nangani pesenan saka wilayah Timur Tengah. Pangiriman timbal mung 15 dina. Temokake kenapa luwih saka 30 pembeli ing Amerika Utara, Eropa, Timur Tengah lan Asia Tenggara dipercaya Fowin Footwear. Hubungi kita dina iki.
Waca liyane
PRODUK
Kualitas sing bisa dipercaya
Sandal Olahraga Wanita
Sandal Olahraga Wanita
Ndhuwur: pu Lapisan: pu Insole: pu Outsole: pvc Werna: krem ​​/ emas MOQ: 800prs Rentang ukuran: # 36-41 Barang pambayaran: TT / LC Port EX: SHENZHEN / SHANTOU Timah: 35 dina Hubungi kula: fowin@fowin.cn
2020/12/03
Heel Wedge Keling Wanita
Heel Wedge Keling Wanita
Ndhuwur: pu Lapisan: pu Insole: canvs Outsole: tpr Werna: wh / bl MOQ: 800prs Rentang ukuran: # 36-41 Barang pambayaran: TT / LC Port EX: SHENZHEN / SHANTOU Timah: 35 dina Hubungi kula: fowin@fowin.cn
2020/12/03
Tumit Wanita
Tumit Wanita
Ndhuwur: pu Lapisan: pu Insole: pvc Outsole: pvc Werna: biru / br MOQ: 800prs Rentang ukuran: # 36-41 Barang pambayaran: TT / LC Port EX: SHENZHEN / SHANTOU Timah: 35 dina Hubungi kula: fowin@fowin.cn
2020/12/03
Sandal Watu Wanita
Sandal Watu Wanita
Ndhuwur: pu Lapisan: pu Insole: pu Outsole: tpr Werna: biru / br MOQ: 800prs Rentang ukuran: # 36-41 Barang pambayaran: TT / LC Port EX: SHENZHEN / SHANTOU Timah: 35 dina Hubungi kula: fowin@fowin.cn
2020/12/03
Waca liyane
Babagan Kita
Shantou Fowin Footwear Ltd.
Diadegake ing taun 2003, yaiku a
  perusahaan khusus kanggo kombinasi pengembangan, produksi lan penjualan. FOWIN kanthi profesional ngasilake sandal, sandal lan sepatu santai. Nyedhiyakake sepatu pria khusus, sepatu wanita khusus& sepatu bocah.
Kanthi kualitas minangka sing pertama, kepuasan klien minangka target sing terus ditindakake FOWIN, nalika kapercayan lan dhukungan minangka dorongan sing ndadekake Fowin bisa maju. Temokake pilihan paling anyar saka sepatu wanita khusus, sepatu pria adat
& sepatu bocah ing alas kaki fowin.
  • 1998+
    Pembentukan perusahaan
  • 500+
    Personel perusahaan
  • 3000+
    Area pabrik
  • OEM
    Solusi khusus OEM
KASUS
Apa sing nggawe pelanggan
pelanggan bungah?
Foto Pelanggan Pameran
Foto Pelanggan Pameran
Foto Pelanggan Pameran
2020/08/07
Waca liyane
Hubungi kita
Yen sampeyan duwe pitakon liyane,
NULIS KAMI