• Desain kita
    10 desainer kita bisa ngatur barang apa wae kanggo sampeyan, utawa nggawe produk anyar saka awal adhedhasar spesifikasi sampeyan.
  • Sertifikat
    Pabrik bersertifikat ISO 9001:2000.
  • Lini Produksi
    Wis rong jalur produksi, siji bengkel injeksi lan rong jalur kemasan.
LAYANAN KAMI
Nyedhiyani layanan khusus
OEM& ODM
Shantou Fowin Footwear Limited didegaké ing 2003. We spesialis ing prodhuksi sandal lan sandal ing kulit lan PU karo EVA lan PVC soles. Katalog kita saiki duwe luwih saka 120 desain kanggo sepatu pria khusus, sepatu wanita khusus lan sepatu bocah-bocah. We operate 16.000m2, ISO 9001: 2000-certified pabrik karo loro jalur produksi, workshop ngecor injeksi lan loro garis packing. Kapasitas saben wulan kita yaiku 150.000 pasang. 10 desainer kita bisa ngatur barang apa wae kanggo sampeyan, utawa nggawe produk anyar saka awal adhedhasar spesifikasi sampeyan.
Kita duwe tim layanan pelanggan sing dumadi saka 20 profesional sing fasih nganggo basa Inggris lan Jepang lan duwe kantor cabang ing Dubai kanggo nangani pesenan saka wilayah Timur Tengah. Wektu timbal pangiriman mung 15 dina. Temokake kenapa luwih saka 30 panuku ing Amerika Utara, Eropa, Timur Tengah lan Asia Tenggara percaya Fowin Footwear. Hubungi kita dina iki.
Waca liyane
PRODUK
Kualitas sing bisa dipercaya
Tumit Wanita
Tumit Wanita
Ndhuwur: puLining: puInsole: pvcOutsole: pvcWerna: biru/brMOQ: 800 prsRentang ukuran: #36-41Item Pembayaran: TT/LCEX port: SHENZHEN/SHANTOULeadtime: 35 dinahubungi kula:fowin@fowin.cn
Sandal Batu Wanita
Sandal Batu Wanita
Ndhuwur: puLining: puInsole: puOutsole: tprWerna: biru/brMOQ: 800 prsRentang ukuran: #36-41Item Pembayaran: TT/LCEX port: SHENZHEN/SHANTOULeadtime: 35 dinahubungi kula:fowin@fowin.cn
Sandal Background Wanita
Sandal Background Wanita
Ndhuwur: puLining: puInsole: puOutsole: tprWarna: bl/nudeMOQ: 800 prsRentang ukuran: #36-41Item Pembayaran: TT/LCEX port: SHENZHEN/SHANTOULeadtime: 35 dinahubungi kula:fowin@fowin.cn
Sandal Wanita Sporty
Sandal Wanita Sporty
Ndhuwur: puLining: puInsole: puOutsole: pvcWarna: tan/slMOQ: 800 prsRentang ukuran: #36-41Item Pembayaran: TT/LCEX port: SHENZHEN/SHANTOULeadtime: 35 dinahubungi kula:fowin@fowin.cn
Waca liyane
BABAGAN AWAKE DHEWE
Shantou Fowin Footwear Ltd.
Didegaké ing 2003, punika a perusahaan spesialisasine ing kombinasi ngembangaken, Manufaktur lan Advertisement. FOWIN kanthi profesional ngasilake sandal, sandal lan sepatu kasual. Nyedhiyakake sepatu khusus pria sing paling apik, sepatu wanita khusus& sepatu anak.
Kanthi kualitas minangka sing pertama, kepuasan klien minangka tujuan sing terus ditindakake FOWIN, dene kapercayan lan dhukungan minangka dorongan sing ndadekake Fowin maju. Temokake pilihan paling anyar saka sepatu wanita khusus, sepatu khusus pria& sepatu anak ing Fowin Fowin.
  • 1998+
    Panyiapan perusahaan
  • 500+
    personel perusahaan
  • 3000+
    Area pabrik
  • OEM
    solusi khusus OEM
KASUS
Apa sing nggawe pelanggan kita
pelanggan bungah?
Pameran Foto Pelanggan
Pameran Foto Pelanggan
Pameran Foto Pelanggan
Waca liyane
Hubungi kita
Yen sampeyan duwe pitakon liyane,
NULIS TO US

Kirimake priksaan sampeyan